(ISC)2 CISSP CBK Review - Kun 5 dage

Hvorfor

Hvad siger vores kunder?

Perfect for learning!
Anon. - (ISC)2 CISSP (6 dage), 2/11/2015 til 8/11/2015

Her er 4 gode grunde til at du skal tage CISSP CBK hos Firebrand Training:

Se Hvordan Vi Hjælper Dig Med at Få Nye Færdigheder Hurtigt

  1. Du bliver CISSP CBK uddannet hurtigere. Du lærer mere på vores 5 dages accelererede kursus og får mindst 12 timers daglig uddannelse i et distraktionsfrit miljø.
  2. Dit CISSP CBK kursus er alt-inklusiv. Du får en gennemskuelig pris, der dækker alle kursusmaterialer, overnatning og forplejning. Du skal ikke tænke på andet end at lære.
  3. Få masser af hands-on CISSP CBK erfaring. Din instruktør er ekspert, og træner dig ud fra accelererede metoder, så du lærer hurtigere og har de bedste muligheder for at tage hjem med de nye færdigheder du har brug for.
  4. Tag CISSP CBK hos en prisvindende uddannelsesleverandør. Vi har vundet adskillige udmærkelser heriblandt Microsofts "Årets Learning Partner" hele fire gange i træk og to Børsen Gazelle priser. Firebrand er din hurtigste vej til uddannelse, og vi har sparet 70.652 deltagere for mere end en million spildte timer siden 2001.

Er du klar til kurset? Tag en GRATIS test som hjælper dig med at bedømme din nuværende viden.

Hvad

CISSP CBK Review kursus giver dig mulighed for at gennemgå CBK i dybden, som forberedelse til CISSP certificeringen. Kurset omfatter:

  • Grundig gennemgang af emner, underemner og sub-underemner i de ti CBK domæner
  • Emneområder, der forbereder dig til CISSP eksamen
  • Test eksamener
  • CISSP eksamen best practice information

Bedst præsterende partner to år i træk

Highest Performing Affiliate of the Year-EMEA

Firebrand Training er blevet udnævnt til “Highest Performing Affiliate of the Year – EMEA” af (ISC)2 to år i træk. (ISC)2 hjælper virksomheder med at identificere organisationer og personer som er kapaciteter indenfor IT-sikkerhed via deres CISSP, CSSLP og SSCP certificeringer.

Firebrand Training er en autoriseret leverandør af (ISC)2 certificeringer. W. Hord Tipton, direktør hos (ISC)2 siger: "Denne udmærkelse anderkender Firebrand Training som den bedst præsterende partner for (ISC)2 i 2009 og 2010 i hele EMEA regionen."

Læs mere ...

Interesseret? Se vores priser her eller ring 78 79 16 53

Andre uddannelsesudbydere baserer sig meget på forelæsninger og selvstudier.

Vores fremgangsmåde er meget varierende og interaktiv, og kombinerer de 3 indlæringsmetoder (Præsentation|Øvelse|Diskussion), så vi holder opmærksomhedsniveauet højt, fremmer samarbejdet mellem deltagerne og instruktøren samt styrker dine kundskaber gennem praktisk indlæring.

Du vil:

Kunne fokusere [Immerse] i et inspirerende miljø uden nogen former for forstyrrelser – slippe væk fra dine daglige private og arbejdsmæssige forpligtelser og kun skulle fokusere på din indlæring.

Opleve accelereret [Accelerated] indlæringsmetoder – designet til at hjælpe dig lære meget mere hurtigere, bruge mindre tid væk fra jobbet og med det samme få glæde af din investering.

Få målbare resultater [Measured] via eksamener du tager på vores kursuscenter, og som vi desuden garanterer du består – derved sikres det, at du faktisk får din certificering samt modtager en komplet tilbagemelding på din indsats.

Med Firebrand Training vil du lære mere.

Læs mere ...

Interesseret? Se vores priser her eller ring 78 79 16 53

Du vil lære det følgende på dette CISSP kursus:

Domæne 1 – Sikkerheds- og risikostyring (Sikkerhed, risiko, compliance, lovgivning, reguleringer, forretningskontinuitet)

  • Forstå og anvende begreber som fortrolighed, integritet og tilgængelighed
  • Anvende principper for sikkerhedsstyring
  • Overholde regler
  • Forstå juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål, der vedrører informationssikkerhed i en global kontekst
  • Forstå faglig etik
  • Udvikle og gennemføre dokument sikkerhedspolitik, standarder, procedurer og retningslinjer
  • Forstå driftskontinuitets krav
  • Bidrag til personale sikkerhedspolitikker
  • Forstå og anvende risikostyringskoncepter
  • Forstå og anvende trussels modellering
  • Integrer sikkerhedsrisiko overvejelser i opkøbs strategi og praksis
  • Etablere og administrere informationssikkerheds undervisning, uddannelse og bevidstgørelse

Domæne 2 - Sikkerhed for aktiver

  • Klassificere information og hjælpetjeneste aktiver
  • Bestemme og vedligeholde ejerskab (data ejere, systemejere, business/mission ejere)
  • Beskytte privatlivets fred
  • Sørge for passende opbevaring (medier, hardware, personale)
  • Bestemme data sikkerhedskontrol (data i hvile, data i transit)
  • Opstille krav (forudsætninger, etiketter, opbevaring, destruktion af følsomme oplysninger)

Domæne 3- Sikkerheds Opsætning (Opsætning og styring af sikkerhed)

  • Implementere og administrere tekniske processer ved hjælp af sikre designprincipper
  • Forstå de grundlæggende begreber i sikkerhedsmodeller (fortrolighed, integritet og Multi-level modeller)
  • Vælg kontrol og modforanstaltninger baseret på systemsikkerheds evalueringsmoduler
  • Forstå sikkerhedsfunktioner for informationssystemer (hukommelse beskyttelse, virtualisering, Trusted Platform Module, grænseflader, fejltolerance)
  • Vurdere og afbøde sårbarheder i web-baserede systemer (XML, OWASP)
  • Anvend kryptografi
  • Anvend sikre principper til sted og anlægs design
  • Design og implementering af fysisk sikkerhed

Domæne 4 - Kommunikation og Network Security (Design og beskyttelse af netværkssikkerhed)

  • Anvend sikre designprincipper til netværksarkitektur (IP & ikke-IP-protokoller, segmentering)
  • Sikre netværkskomponenter
  • Design og etablering af sikre kommunikationskanaler
  • Forhindre eller begrænse netværksangreb

Domæne 5 - Identitets- og adgangsstyring (Adgangskontrol og styring af identitet)

  • Kontrol af fysisk og logisk adgang til aktiver
  • Administrer identifikation og autentificering af personer og enheder
  • Integrer identitet som en service (cloud identitet)
  • Integrer tredjeparts identitet tjenester (Internt)
  • Implementere og administrere godkendelsesordninger
  • Forhindre eller begrænse adgangskontrol angreb
  • Administrer identitet og adgang i livscyklus (provisioning, revision)

Domæne 6 - Sikkerheds vurdering og Test (Design, udførelse og analyse af sikkerhed test)

  • Udarbejdelse, validering, vurdering og afprøvning af strategier
  • Udføre sikkerhedskontrol test
  • Saml sikkerheds proces dato (forvaltning og operationelle kontroller)
  • Analysere og rapportere test resultater (automatiseret manuel)
  • At udføre eller facilitere interne og tredjeparts audits

Domæne 7 - Sikkerheds drift (Grundlæggende begreber, undersøgelser, uheldshåndtering, disaster recovery)

  • Forstå og støtte undersøgelser
  • Forstå krav til efterforskning typer
  • Gennemføre logging og overvågningsaktiviteter
  • Fastgør provisionering af ressourcer
  • Forstå og anvende fundamentale sikkerhedsforanstaltnings begreber
  • Anvende beskyttelses ressource teknikker
  • Gennemføre hændelses ledelse
  • Drive og vedligeholde forebyggende foranstaltninger
  • Implementere og støtte patch og sårbarheds forvaltning
  • Deltage i og forstå forandrings ledelses processer (versionering, baselining, analyse af sikkerheds effekt)
  • Implementere recovery strategier
  • Implementere disaster recovery processer
  • Test af katastrofe genopretningsplaner
  • Deltage i håndteringen personale sikkerhedsproblemer (tvang, rejser, overvågning)

Domæne 8 - Software Development Security (Forståelse, anvendelse og håndhævelse af software sikkerhed)

Hvordan at opretholdes forretningen i lyset af større forstyrrelser:

  • Forstå og anvende sikkerhed i softwareudvikling livscyklus
  • Gennemtving sikkerhedskontrol i udviklingsmiljøer
  • vurdere effektiviteten af software sikkerhed
  • Vurdere sikkerheds konsekvenser ved erhvervet software

Læs mere ...

Interesseret? Se vores priser her eller ring 78 79 16 53

Firebrand Training tilbyder kvalificerede uddannelses- og certificeringsprogram som inkluderer alt, er enkelt for kunden og udviklet med fokus på de specifikke behov som vores deltagere har. Vi sørger for, at alle detaljer er på plads, så du kun skal fokusere på dine indlæringsmål.

Vores kursusprogram inkluderer alt med;

  • Praktisk orienteret undervisning som anvender vores Præsentation|Øvelse|Diskussion metodik
  • Omfattende kursusmaterialer og labmanualer
  • Et helt igennem instruktørstyret program med 24 timers adgang til både undervisningslokale, labudstyr og instruktøren
  • Frokost samt adgang til forfriskninger, snacks, kaffe og the
  • Transport til og fra nærmeste lufthavn/togstation både før kurset og kursets sidste review session

Det hele er inkluderet! Du får en alt-inklusiv kursuspakke, som er målrettet til dine behov. Vi tager os af enhver detalje, så det eneste du skal fokusere på er dine lærings- og certificeringsmål.

  • Transport til/fra specifikke afhentningssteder
  • Overnatninger, samtlige måltider samt adgang til forfriskninger, snacks, kaffe og the.
  • Intensiv Hands-on uddannelse med vores unikke (Lecture | Lab | Review)TM metode
  • Omfattende kursusmaterialer og labmanualer
  • Et helt igennem instruktørstyret program
  • 24 timers adgang til både undervisningslokale og instruktøren
  • Samtlige måltider samt adgang til forfriskninger, snacks, kaffe og the.
  • On site eksaminering som en del af dit kursus
  • Certificeringsgaranti

Læs mere ...

Interesseret? Se vores priser her eller ring 78 79 16 53

Deltagere som med succes gennemfører vores CISSP CBK Review kursus har følgende forkundskaber:

  • Fem års praktisk erfaring med Informationssikkerhed

Er du klar til dit Firebrand Kursus?

Vi interviewer alle potentielle deltagere angående deres baggrund, uddannelser, certificeringer og personlig indstilling. Hvis du kommer igennem denne screeningsprocedure, betyder det, at du har rigtig gode chancer for at bestå.

Firebrand Training tilbyder et ambitiøst uddannelsesmiljø, som forudsætter at du dedikerer dig til kurset. Ovenstående forkundskaber er vejledende; mange deltagere med mindre erfaring, men med en anden baggrund eller færdigheder, har haft succes med accelereret uddannelse hos Firebrand Training.

Hvis du funderer på hvorvidt du opfylder de anbefalede forkundskaber, er du meget velkommen til at ringe til os på 78 79 16 53 og tale med en af vores uddannelsesrådgivere, som kan hjælpe dig.

Interesseret? Se vores priser her eller ring 78 79 16 53

Hvornår

Hvornår vil du tage dit accelererede kursus?

(ISC)2 - CISSP CBK Review

Starter

Slutter

Tilgængelighed

Tilmelding

11/3/2019 (Mandag)

15/3/2019 (Fredag)

Afsluttet

 

18/3/2019 (Mandag)

22/3/2019 (Fredag)

Afsluttet

 

18/3/2019 (Mandag)

22/3/2019 (Fredag)

Afsluttet

 

1/4/2019 (Mandag)

5/4/2019 (Fredag)

Afsluttet

 

19/4/2019 (Fredag)

23/4/2019 (Tirsdag)

Afsluttet

 

29/4/2019 (Mandag)

3/5/2019 (Fredag)

Begrænsede pladser

Tilmelding

6/5/2019 (Mandag)

10/5/2019 (Fredag)

Venteliste

 

20/5/2019 (Mandag)

24/5/2019 (Fredag)

Begrænsede pladser

Tilmelding

Kundereferencer

Vi har uddannet over 70.652 personer i løbet af 12 år. Vi har bedt dem alle om at bedømme vores accelererede kurser. Aktuelt har 96,75% sagt, at Firebrand oversteg deres forventninger:

"Great package all around, from the accommodation to the support after completing the exam."
Neil Howlett, MOD - RAF Police. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (13/4/2015 til 17/4/2015)

"You are located far off the cities. You serve excellent food, refreshment and facilities. The only thing you can do is study and pass the exam! Very well organised course!"
Anonym - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (5/11/2012 til 9/11/2012)

"High professionalism, good organization of training, perfect environment for efficient and successful learning!"
Anonym - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (5/11/2012 til 9/11/2012)

"Good organisation, lot of knowledge, interesting lectures."
Anonym - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (5/11/2012 til 9/11/2012)

"The value of this course was the experience of our teacher Dennis Griffin who explained very well. Firebrand Training assured good facilities for study and living."
Anonym - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (5/11/2012 til 9/11/2012)

"Great class, lots of knowledge to be gained. Ive been taken out of the dark, shown how much I didnt know and now Im looking for a shadow."
Roy Shirley, RAF croughton. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (10/9/2012 til 14/9/2012)

"Great facilities, well organised course, very engaging course delivery with real world relevance."
Anon.. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (26/3/2012 til 30/3/2012)

"Good well planned course with all domains areas covered "
M.G. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (13/6/2011 til 17/6/2011)

"I would recommend any course taught by our insturctor. The instructor was unbelievably efficient, professional, and caring."
Edward Gibson, Microsoft Ltd UK. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (2/2/2009 til 6/2/2009)

"Firebrand were able to deliver an intensive review of the knowledge, skills required for successfully passing the CISSP Exam "What it says on the Package". Excellent Presentation, facility with good instruction by brilliantly qualified professional instructors! Presentation faultless."
Steve Martin. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (12/5/2008 til 16/5/2008)

"Despite the intensity of the CISSP course, the training centre was very well organised to allow me to focus on the important matter of studying without unnecsssary distractions. Thanks to all for a very pleasant. I hope not to be back for the same course! but look forward to the next stay."
Roderick Cheung, The Organization for Security and Cooperation in Europe (OSCE). - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (12/11/2007 til 16/11/2007)

"An excellent course, possibly the best Ive been on so far."
Tim Davie-Baguley, Barclays. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (12/11/2007 til 16/11/2007)

"The review was exactly what I was looking for to prepare for the exam. The instructor was very good and had good grasp of all areas. Had a good interaction with the people attending the review. The atmosphere was really nice as well."
Asad Omar, NHS Connecting for Health. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (22/1/2007 til 26/1/2007)

"This is my second visit to the Traning Camp. The days are long, you get no sleep but new certificates are sweet! "
CK, Citac. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (22/1/2007 til 26/1/2007)

"The week I spent doing the ISC2 book review prepared me extremely well for the exam. The instructor had a wealth of knowledge across all 10 Domains and drilled right down as and when required to illustrate important points. The facilities were also great and I would recommend the course to anyone looking to escape their hectic IT jobs to focus on the CISSP certification. The best way to learn - by far."
Michael Carroll, ActivIdentity. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (13/11/2006 til 17/11/2006)

"Firebrand* is an excellent place to learn about CISSP and other courses. The staff are very helpful. I had an excellent instructor. I would recommend him to anyone thinking about attending a CISSP course. "
Jody Bhoot, Nottinghamshire County Council. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (31/10/2005 til 4/11/2005)

"Pretty isolated from the rest of the world, in a quite location where a student can concentrate without being distracted."
A.M.. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (3/10/2005 til 7/10/2005)

"Firebrand* is a great place to come and get away from your usual life to be able to relax and concentrate on the qualifications that you need to be able to progress your career"
Lea Rockley, McAfee inc. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (13/6/2005 til 17/6/2005)

"The instructor was very knowledgable and informative and friendly"
JJ, NHSIA. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (21/3/2005 til 25/3/2005)

"Firebrand*s CISSP course is a must for not only those who wish to gain certifcation but also for anyone whose business takes IS security seriously."
Ian Johnson, Prodrive Ltd. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (23/8/2004 til 27/8/2004)

"Every day i learned many things It was really a good experience"
NMV, informatic services co.. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (28/6/2004 til 2/7/2004)

"The best training experience I have ever had. The enthusiasm, knowledge and focus of the instructor kept the class going brilliantly throughout the intensive 5 days of knowledge transfer. Roll on the next training course."
Rupert Fuller. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (3/11/2003 til 7/11/2003)

"a good environment for training"
Anon.. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (29/9/2003 til 3/10/2003)

"The perfect working environment. Non-intrusive and you'll appreciate the amount of study you'll get done. Forget studying at home or where distractions are - this is your key to success!"
Charles Hunter. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (29/9/2003 til 3/10/2003)

"Firebrand* site at Tadley court provided the optimal environment for preparing and passing the CISSP"
Anon. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (4/8/2003 til 8/8/2003)

"Firebrand* gave me the opportunity to go into solitude for a few day while I prepare for my CISSP exams. The facility is great for getting away from the usual hustle and bustle to concentrate strictly on studying."
Suid Adeyanju, Reuters. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (4/8/2003 til 8/8/2003)

"The perfect learning environment where information flows seamlessly from tutor to student. "
JM. - (ISC)2 CISSP CBK Review (5 dage) (30/6/2003 til 4/7/2003)

"Perfect for learning!"
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (2/11/2015 til 8/11/2015)

"God undervisning og forplejning samt omgivelser"
Anonym, Minicipality - (ISC)2 CISSP (6 dage) (22/8/2011 til 28/8/2011)

"Good structure and very focused training both from instructor side and student side. Intresting discussions and everyone was focused to the goal of the class.."
J.H.. - (ISC)2 CISSP (6 dage)

"The on-site support by Firebrand was great, proactive and timely, and I did not miss anything. The training could proceed undisturbed. The course faciliator was great!"
Raits Misins. - (ISC)2 CISSP (6 dage) (27/6/2016 til 3/7/2016)

"Really good training concept. The instructor was very skilled and the facilities were perfect for the purpose."
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (27/6/2016 til 3/7/2016)

"The CISSP course did give a good overview of the different domains. "
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (4/4/2016 til 10/4/2016)

"Fast paced, demanding"
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (4/4/2016 til 10/4/2016)

"Great experience. Everything was taken care of which it possible for us to focus on studying without worrying about anything else."
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (4/4/2016 til 10/4/2016)

"Firebrand always focus to get you through the training/course in your best way"
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (4/4/2016 til 10/4/2016)

"Important to be 100% focused on training"
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (4/4/2016 til 10/4/2016)

"This is a highpaced with LOTS of information and you will benefit from reading through the domains before attending"
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (4/4/2016 til 10/4/2016)

"Well-structured training with focused learning"
Anders Rosdahl, Volvo Cars. - (ISC)2 CISSP (6 dage) (4/4/2016 til 10/4/2016)

"Good facility, no distruptions"
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (2/11/2015 til 8/11/2015)

"Simply put, Firebrand combines professionalism, extraordinary good instructor and a relaxed environment, to put you in a state to perform your very best."
Per Gustavsson , Combitech. - (ISC)2 CISSP (6 dage) (14/9/2015 til 20/9/2015)

"A good way to get through an extensive course with an excellent instructor. The format of living at the training facilities is a huge + when studying long hours."
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (14/9/2015 til 20/9/2015)

"It´s a hard course but its worth it."
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (14/9/2015 til 20/9/2015)

"Fastest way of getting information on what you need to pass the CISSP examination."
Urban Molander, Länsförsäkringar Bank AB. - (ISC)2 CISSP (6 dage) (14/9/2015 til 20/9/2015)

"Good way to learn - Less distractions"
Hasan Rahman . - (ISC)2 CISSP (6 dage) (6/7/2015 til 12/7/2015)

"A really challenging but effective way of learning. Everything has been taken care of, you focus on your studies."
Jimmy Larsson, ATEA Sweden. - (ISC)2 CISSP (6 dage) (6/7/2015 til 12/7/2015)

"This is my second time attending a course provided by Firebrand training and I whitness consistency in quality of instructors, facilities and everything around the training is provided so I can focus on what is important. "
Jimmy Johansson . - (ISC)2 CISSP (6 dage) (6/7/2015 til 12/7/2015)

"Helpful and nice personal. Good food. The instructor had very good experience and knowledge. The site manager has been very professional and kind!"
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (6/7/2015 til 12/7/2015)

"Very competent course instructor."
Anonym - (ISC)2 CISSP (6 dage) (6/7/2015 til 12/7/2015)

"A very thorogh imnersive Learning experiense. The facility provided a distraction-free enviroment. And the instructor was excellent - knowledgeble and personable"
Richard Brice, Cyber Consulting. - (ISC)2 CISSP (6 dage) (4/5/2015 til 10/5/2015)

Se priser